Поиск по этому блогу

суббота, 19 декабря 2009 г.

Порядок розміщення об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві

Про Порядок розміщення об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві
Розпорядження Київської міської державної адміністрації
від 2 грудня 2002 року N 2159

Зареєстровано в Київському міському управлінні юстиції
19 грудня 2002 р. за N 92/475

Із змінами і доповненнями, внесеними
розпорядженням Київської міської державної адміністрації
від 21 лютого 2003 року N 256

З метою впорядкування розміщення об'єктів зовнішньої реклами, керуючись Законом України "Про столицю України - місто-герой Київ", Законом України "Про рекламу", постановами Кабінету Міністрів України від 23.09.98 N 1511 "Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами" та від 30.03.94 N 198 "Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони":
1. Затвердити:
1.1. Порядок розміщення об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві (додається);
1.2. Порядок визначення розміру плати за право тимчасового використання місць (для розташування об'єктів зовнішньої реклами), які перебувають у комунальній власності територіальних громад м. Києва, його районів або повноваження щодо розпорядження якими здійснюють органи місцевого самоврядування м. Києва (додається).
2. Встановити, що дозвільна документація (дозволи та паспорти), яка була надана до набрання чинності Порядку розміщення об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві, затвердженого цим розпорядженням, є дійсною до закінчення її терміну, але не більше шести місяців з дати набрання чинності цього Порядку.
3. Головному управлінню контролю за благоустроєм та зовнішнім дизайном міста Києва:
3.1 спільно з відділами благоустрою районних у м. Києві державних адміністрацій, у місячний термін провести інвентаризацію існуючої мережі об'єктів зовнішньої реклами та забезпечити оперативний демонтаж тих об'єктів зовнішньої реклами, на які дозвільна документація відсутня, або не продовжена;
3.2 спільно з Управлінням з питань цінової політики та госпрозрахунковою організацією "Київреклама" у місячний термін розробити та подати на затвердження в установленому порядку перелік платних послуг госпрозрахункової організації "Київреклама", які надаються нею в якості робочого органу відповідно до Порядку розміщення об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві, затвердженого цим розпорядженням, розмір плати за ці послуги та порядок використання одержаних від цього коштів;
3.3 забезпечити контроль за своєчасним та повним перерахуванням розповсюджувачами зовнішньої реклами плати за право тимчасового використання місць (для розташування об'єктів зовнішньої реклами), які перебувають у комунальній власності територіальних громад м. Києва, його районів або повноваження щодо розпорядження якими здійснюють органи місцевого самоврядування м. Києва.
4. Вважати такими, що втратили чинність:
• розпорядження Київської міської державної адміністрації від 26.02.98 N 400 "Про порядок розміщення малих архітектурних форм та об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві" у частині, що стосується зовнішньої реклами;
• розпорядження Київської міської державної адміністрації від 13.10.98 N 20
94 "Про внесення змін та доповнень до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 26.02.98 N 400 "Про порядок розміщення малих архітектурних форм та об'єктів зовнішньої реклами у м. Києві".
5. Головному управлінню з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю опублікувати це розпорядження у засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Київської міської державної адміністрації Данькевича І. П.

Голова
О. Омельченко
ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Київської міської державної адміністрації
від 2 грудня 2002 р. N 2159
Зареєстровано
в Київському міському управлінні юстиції
19 грудня 2002 р. за N 92/475

Комментариев нет:

Отправить комментарий